SEGRE

EQUIPAMENTS

El PP anuncia que el parador de Lleida obrirà passada Setmana Santa

Segons va comunicar la secretària d’Estat de Turisme a Llorens || La previsió inicial era estrenar-lo al gener o al febrer

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parador de turisme a l’antic convent del Roser del carrer Cavallers es posarà en marxa després de Setmana Santa, va anunciar ahir el diputat lleidatà del PP José Ignacio Llorens, després de reunir-se amb la secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asián. “Ara mateix treballen en la instal·lació del mobiliari i, si les previsions es compleixen, podria entrar en servei després de Setmana Santa”, va afirmar el diputat, que va considerar que es tracta d’“una bona notícia per a Lleida, perquè l’obertura d’aquest equipament hoteler suposarà un abans i un després per al Centre Històric”. L’antecessora d’Asián a la Secretaria d’Estat, Isabel Borrego, va anunciar en una visita a les obres a finals d’octubre que el parador podria entrar en funcionament entre el gener i el febrer d’aquest any, termini que no ha pogut complir-se. Des d’aleshores, el Govern no havia actualitzat la previsió d’obertura d’aquest equipament.

L’obra civil va quedar acabada al novembre, però hi ha tasques pendents. El contracte de subministrament i instal·lació de l’equipament de cuina es va formalitzar a finals de gener amb la firma Comercial Binéfar SA per un import de 174.769,77 euros (IVA inclòs), amb un termini màxim d’execució de dos mesos. També es treballa en el subministrament dels elements de decoració de les zones comunes i habitacions, que inclou tot el mobiliari i els electrodomèstics, adjudicat a l’empresa Cidon y Pluto SL per 814.156 euros. Ha d’estar enllestit el 24 de març. Després queda un altre contracte de 175.000 euros per als últims acabats, com la il·luminació i els accessoris de bany.

Imatge de l’interior de l’edifici, que ha estat reformat.

Imatge de l’interior de l’edifici, que ha estat reformat.

tracking