SEGRE

UNIVERSITAT INSTAL·LACIONS

Millora de la climatització de l’edifici emblemàtic de la UdL

Adjudica les obres després d’haver detectat corrosió en canonades

El sistema de climatització es troba en aquest estat.

El sistema de climatització es troba en aquest estat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida ha adjudicat les obres de millora del sistema de climatització de l’edifici emblemàtic del campus de Cappont a l’empresa Kreum per un import de 266.337 euros, IVA inclòs. El pressupost de licitació d’aquestes obres al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera era de 318.966 euros. Tal com va publicar aquest diari, la UdL va detectar corrosió en canonades i vàlvules d’aquesta instal·lació, que fins i tot van provocar fuites d’aigua. Aquest immoble, dissenyat per l’arquitecte finlandès Kristian

Gullichsen

, va costar 16,3 milions i va ser inaugurat oficialment el maig del 2003, encara que la biblioteca no va entrar en servei fins al febrer del 2004. L’any passat, hi va haver una fuita d’aigua que va afectar la botiga de la UdL, situada en un lateral de la planta baixa de l’edifici, i va ser llavors quan es va revisar el sistema de climatització i es va acordar renovar-lo per evitar que puguin produir-se més incidències i eventuals afectacions a la biblioteca. En el moment d’iniciar la licitació, el vicerectorat de Campus tenia la intenció d’iniciar les obres abans de finalitzar el curs i va assegurar que no seria necessari tancar la biblioteca durant els treballs. Així mateix, va subratllar la intenció de prendre mesures per minimitzar les molèsties.

D’altra banda, la UdL ha adjudicat a l’empresa Voracys les obres de supressió de les barreres arquitectòniques de l’auditori de l’edifici emblemàtic (en concret de la sortida d’emergència) i de la facultat de Medicina, per uns imports de 25.819 i 103.828 euros sense IVA, respectivament.

tracking