SEGRE

'Un País en Comú' aposta a Lleida per donar veu al territori i reforçar la democràcia i el feminisme

Taller participatiu amb un centenar de persones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones han participat aquest matí en el taller participatiu celebrat a la seu de l’Orfeó Lleidatà en el marc del procés "Un País en Comú, l’alternativa política en la qual conflueixen Iniciativa, Podem, EUiA i els "comuns" entre altres formacions.

Mireia Palau, una de les ponents, ha manifestat que l’objectiu era el de fomentar la participació en cada un dels eixos de la ponència base d’aquesta nova força política. "Donem un nou sentit a la paraula democràcia, més ètic i transparent", ha afirmat. Una altra de les participants, Laura Bergés, ha destacat la importància que tindrà el feminisme en aquest projecte, “no només en el sistema de quotes, sinó en altres valors menyspreats per altres formacions i que amb la nova esquerra transformadora ja són plenament presents".

Laia Martí, altra de les responsables del projecte a Lleida, ha indicat per la seua part|informe que "Un País en Comú”, dóna força "al paper dels territoris gràcies a la participació i visió de la gent de Lleida, fonamental per a la creació d’un nou subjecte polític”.

El document definitiu de la nova formació s’aprovarà en l’assemblea constituent prevista per a principis d’abril.

tracking