SEGRE

LLEURE

La discoteca Biloba canviarà el seu sistema de so per evitar queixes

Nou equip de música, limitadors de so i redistribució dels altaveus || L’estiu passat hi va haver molèsties per excés de soroll a la Bordeta i Pardinyes

L’exterior de la discoteca Biloba, al carrer Ivars d’Urgell del polígon NeoParc.

L’exterior de la discoteca Biloba, al carrer Ivars d’Urgell del polígon NeoParc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La discoteca Biloba, ubicada al polígon NeoParc, canviarà tot el sistema de so abans d’obrir aquesta temporada per evitar que es repeteixin les queixes veïnals per excés de soroll que es van produir l’estiu passat. Un portaveu de l’empresa Blurenting Catalonia va indicar que la seua intenció és instal·lar un nou equip de música i limitadors de so, així com modificar la distribució dels altaveus, perquè el funcionament de la discoteca no superi els límits sonors i molesti els veïns.

La temporada passada, entre finals d’agost i principis de setembre, hi va haver queixes per aquesta raó de zones com la Bordeta i Pardinyes.

L’estrena de la temporada serà per les Festes de Maig i The Hill de Gardeny també obrirà aquell mes

La Paeria va efectuar llavors mesuraments en dos habitatges i va detectar nivells sonors d’entre 47 i 51 decibels, per sobre del límit de 45, cosa que va derivar en tres faltes lleus i una de greu.

Així mateix, l’ajuntament va arxivar un expedient per molèsties per soroll a l’agost a l’haver adoptat l’empresa mesures correctores, tal com va publicar aquest diari.

No obstant, demana als titulars de la discoteca que abans d’obrir aquest any elaborin un nou estudi d’impacte acústic “que acrediti la compatibilitat acústica de la nova instal·lació de so” i efectuï mesuraments in situ per constatar que el funcionament de l’activitat no provocarà nivells d’emissió superiors als permesos.

Els responsables del complex de lleure nocturn esperen iniciar la temporada al mes de maig, entorn de la festa major d’aquell mes. A banda del canvi del sistema de so, preparen també millores a les instal·lacions de la discoteca per a un major confort dels usuaris.

D’altra banda, la discoteca The Hill Summer Nights de Gardeny té previst obrir a partir de l’1 de maig, tal com determina la concessió municipal, tot i que encara no està concretat el dia exacte.

Actualment, els titulars de la concessió ultimen tota la programació i la contractació d’esdeveniments per a la temporada d’estiu.

tracking