SEGRE

SUCCESSOS

Un home de 35 anys pega a la seua parella de 16 al carrer

La Urbana el va detenir per aquesta raó després que diversos ciutadans el veiessin || Un altre arrestat per colpejar la seua ex

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 35 anys va ser detingut dissabte per agredir en ple carrer la seua parella, de només 16 anys. Els fets van ocórrer a les set i quart de la tarda, quan diversos ciutadans van alertar una patrulla que regulava el trànsit a la cantonada de Comtes d’Urgell amb Anselm Clavé a l’observar com un home pegava a una noia. Quan els agents van localitzar la parella, tanmateix, aquests els van negar que hi hagués hagut agressió i que només havien mantingut una discussió. No obstant, els urbans van trobar diversos testimonis que van acreditar que havien vist com l’home havia colpejat diverses vegades la menor mentre la insultava quan es trobaven al carrer Comtes d’Urgell. Davant d’aquestes declaracions, els agents van arrestar l’agressor, de 35 anys i d’origen marroquí, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Així mateix, van avisar un familiar perquè es fes càrrec de la menor.

D’altra banda, un jove de 24 anys, veí de Lleida i d’origen búlgar, va ser arrestat per colpejar la seua exparella també en ple carrer a Alfred Perenya. Els fets van ocórrer a les 23.15 hores, quan un ciutadà va alertar que una dona havia estat agredida i aquesta va confirmar la denúncia contra la seua exparella. L’any passat, les denúncies per violència masclista van augmentar un 7% a Ponent, amb més de 900, segons els Mossos d’Esquadra.

tracking