SEGRE

El Govern estudia ajudar econòmicament l'associació La Torxa

Oriol Junqueras ha visitat aquest dimecres les instal·lacions de l’entitat al complex de la Caparrella

Oriol Junqueras, aquest dimecres a les instal·lacions de La Torxa a la Caparrella.

El Govern estudia ajudar econòmicament l'associació La Torxa de LleidaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions a Lleida de "La Torxa", l'entitat que treballa per a la inserció social i laboral de les persones amb algun tipus de discapacitat psíquica.

Durant la visita, Junqueras ha mostrat la voluntat de la Generalitat en ajudar al desenvolupament de l'entitat, a la qual urgeix acabar els apartaments projectats al Parc de l'Aigua, al barri de la Bordeta.

Junqueras recorda que està pendent de l'aprovació dels pressupostos, perquè sinó, diu es queden encallats en les disponibilitats del 2015. Preveu la seva aprovació aquest mateix mes de març.

Actualment molts dels usuaris del centre de treball i del servei ocupacional de La Torxa volen emancipar-se de la llar familiar, però no tenen accés a aquest recurs. L'entitat disposa de dos pisos al centre de la ciutat de Lleida. Les habitacions són compartides i ja no tenen més llits per a noves entrades.

Durant la visita, Junqueras ha evitat pronunciar-se sobre el judici del cas Palau. També ho ha fet quan se li ha preguntat pels suposats gestos d'afecte cap a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáez de Santamaría, al Mobile World Congress.

tracking