SEGRE

La Llotja serà la seu dels congressos estatals porciFORUM i nutriFORUM

La Paeria, a través del CNC, assumeix des d’aquest dimecres la gestió de l’equipament

La signatura del conveni.

La Llotja serà la seu dels congressos estatals porciFORUM i nutriFORUMAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria, a través del Centre de Negocis i Convencions (CNC), assumeix a partir d’aquest dimecres la gestió de la Llotja i els seus usos que, en matèria de congressos i turisme de negocis es coordinaran des de la regidoria de promoció de la ciutat, i en matèria de teatre i activitats culturals, a través de la regidoria de cultura.

Precisament, aquest dimecres el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha signat un acord per als propers 3 anys amb el grup de comunicació Agrinews que portarà a La Llotja els congressos PorciFORUM i NutriFORUM, als quals està previst l’assistència de més de 1.000 professionals a la ciutat de Lleida els pròxims 9 i 10 de març.

En el marc de l’acte de signatura, el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat ha remarcat que “tal com ens vàrem comprometre, es garanteix la continuïtat per a tots els compromisos congressuals adquirits amb l’ànim de mantenir-los, consolidar-los i, com aquest cas, millorar-los i fidelitzar-los a la ciutat”.

De la seua banda, el representant de l’empresa Agrinews, Lluís Carrasco, ha explicat que “estem molt satisfets del compromís en ferm de l’ajuntament per dur a terme aquesta cita congressual ja que Lleida és un motor agroalimentari i punter en el sector ramader, sobretot en el porcí”.

Aquesta segona edició dels congressos PorciFORUM i NutriFORUM duplica el nombre de persones inscrites respecte a l’edició de l’any passat i està previst que assisteixin professionals d’arreu de l’estat, d’Europa i, fins i tot, de Brasil.

La Llotja acollirà aquests congressos professionals durant els dies 9 i 10 de març, tot i que el compromís segellat avui garanteix aquesta activitat congressual fins el 2020.

tracking