SEGRE

TRIBUNALS AGRESSIÓ

A judici acusada d'intentar matar una dona amb un tros de vidre

Fiscalia demana 9 anys per a la imputada, d’Alcarràs, per un atac ocorregut a Ronda

Els fets van ocórrer l’octubre passat en un bar de Ronda.

Els fets van ocórrer l’octubre passat en un bar de Ronda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita que s’obri judici oral contra una veïna d’Alcarràs acusada d’agredir de gravetat una dona amb una copa l’octubre passat en un bar de Lleida, agressió que qualifica d’intent d’homicidi i per la qual sol·licita una condemna de nou anys de presó. Segons l’escrit del Ministeri Públic, els fets van ocórrer a les 23.15 hores de l’1 d’octubre de l’any passat, quan l’acusada, de 44 anys, es va adreçar cap a la víctima, de la mateixa edat i veïna de Lleida, mentre estava asseguda a la terrassa d’un bar del passeig de Ronda de la capital del Segrià. La Fiscalia afirma que l’agressora, “amb l’ànim d’acabar amb la seua vida o almenys amb l’ànim de menyscabar la seua integritat física”, va clavar una manotada a la víctima i, després de trencar una copa de vidre, la va agafar de la base i l’hi va clavar diverses vegades al coll, així com al braç esquerre quan la dona va intentar protegir-se.

A causa de les ferides, la dona va perdre molta sang i va ser traslladada per ser atesa d’urgència a l’hospital Arnau de Vilanova.

Pel que sembla, l’agressió es va produir després d’una discussió entre les dones, que ja es coneixien d’abans i tenien algun tipus de disputa personal. En el moment dels fets, es va apuntar que la víctima era l’actual parella de l’excompany sentimental de l’acusada. Hores després de l’atac i després de la descripció proporcionada per la víctima, els Mossos d’Esquadra van detenir l’acusada, que compta amb antecedents previs per lesions i amenaces.

Segons l’escrit de la Fiscalia, la víctima va patir una ferida incisocontusa al coll i al braç esquerre, la curació de la qual va requerir tractament mèdic durant vint dies. Com a seqüeles, la dona presenta diverses cicatrius al coll i al braç després de rebre els punts de sutura.

Per aquests fets, la Fiscalia sol·licita que l’acusada sigui condemnada per un delicte d’intent d’homicidi, a l’entendre que hi va haver intenció d’acabar amb la vida de la víctima, i que se li imposi una pena de nou anys de presó.

En cas que el tribunal rebutgi l’intent d’homicidi i consideri que els fets correponden a un delicte de lesions, el Ministeri Públic demana que se li imposi una condemna de cinc anys de presó. Així mateix, sol·licita que l’acusada pagui una indemnització de 7.200 euros a la víctima pels danys i les seqüeles causades.

tracking