SEGRE

EQUIPAMENTS ACTIVITATS

Acord per a dos grans congressos a la Llotja durant tres anys

Bo de Shalom s’encarrega provisionalment de la cafeteria.

Bo de Shalom s’encarrega provisionalment de la cafeteria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria, a través del Centre de Negocis i Convencions, va assumir ahir la gestió de la Llotja, després de la renúncia de l’empresa concessionària. Els congressos es coordinaran des de la regidoria de Promoció de la Ciutat i les activitats culturals, des de la de Cultura. Precisament, ahir el tinent d’alcalde Rafael Peris va firmar un acord amb el grup de comunicació Agrinews per portar durant tres anys a la Llotja els congressos PorciFORUM i NutriFORUM. Aquest any se celebraran els dies 9 i 10 d’aquest mes i està prevista una assistència de més de mil professionals de tot l’Estat, Europa i el Brasil.

Peris va destacar que “el nou model de gestió obre un nou horitzó per al palau de congressos, destinat a optimitzar el seu rendiment com a motor de dinamització socioeconòmica”. El representant d’Agrinews, Lluís Carrasco, va afirmar que “estem molt satisfets del compromís de l’ajuntament”.

Així mateix, Shalom va assumir ahir provisionalment la cafeteria de la Llotja, a la gestió de la qual també va renunciar la concessionària, fins que es convoqui un concurs públic. El servei el porten en part persones amb alguna discapacitat.

Aquest mes, la Llotja acollirà també el congrés AECOC, amb 400 congressistes. Cada congressista que recala a Lleida deixa a la ciutat una mitjana de 200 euros, sense comptar-hi l’allotjament.

La Baula veta a la Paeria estar en un debat El tinent d’alcalde Joan Gómez va afirmar ahir que l’Ateneu La Baula no li va permetre participar al debat que el col·lectiu va organitzar ahir sobre els usos de la Llotja. Gómez va indicar que quan van tenir coneixement d’aquesta activitat van demanar participar-hi, però l’entitat li va respondre per escrit dient que “considerem oportú evitar la presència d’algun regidor que pugui condicionar el debat” i remarcant que la jornada estava pensada “per al sector, les entitats i les persones vinculades al món cultural no institucional”.

tracking