SEGRE

MARIOLA SERVEIS

Els veïns demanen reparar pisos tapiats de Ramiro Ledesma per a lloguer social

L’associació diu que falten habitatges al barri i que aquests donen mala imatge

Alguns blocs de Ramiro Ledesma tenen la majoria dels pisos tapiats.

Alguns blocs de Ramiro Ledesma tenen la majoria dels pisos tapiats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de la Mariola insta la Paeria a elaborar un pla específic per als antics blocs Ramiro Ledesma, rebatejats com a Grup Mariola, que prevegi portar a terme reparacions mínimes als pisos tapiats per poder destinar-los a lloguer social.

“El barri té necessitats habitacionals i és una pena que tants habitatges estiguin buits i siguin un niu de brutícia, quan podrien tenir una utilitat social. Hi ha escales en les quals pràcticament tots els pisos estan tapiats”, explica Víctor Ruiz, el seu president.

Per aquesta raó, fan una crida a les administracions i entitats bancàries propietàries de pisos a fi de netejar la imatge decadent i de deixadesa que s’associa a aquests blocs.

D’altra banda, tècnics dels Serveis Socials es van reunir dimarts amb membres de l’entitat veïnal i altres residents del barri per començar a definir el projecte Jardins Solidaris, una iniciativa que consistirà que veïns voluntaris col·laborin en la plantació i la cura de les zones enjardinades.

“La idea va sorgir l’any passat entre alguns veïns que vam expressar el nostre malestar perquè les zones verdes del barri estaven deteriorades, moltes vegades a conseqüència d’actes incívics”, va dir Ruiz.

En un altre ordre de coses, del 20 al 23 de març, l’associació ha organitzat diverses activitats en el marc de la setmana de la salut. Els objectius d’aquestes actuacions són fomentar els hàbits i una alimentació saludables i estendre la pràctica d’exercici entre els assistents.

tracking