SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Troben un laboratori de marihuana a gran escala en una nau del polígon

Detinguts un veí de Lleida i un altre d’Alpicat

Vista de les plantes de marihuana trobades dimarts passat pels Mossos en una nau industrial.

Vista de les plantes de marihuana trobades dimarts passat pels Mossos en una nau industrial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un laboratori en què es conreava marihuana a gran escala en una nau del polígon El Segre. En el moment de l’escorcoll policial hi havia 800 plantes de marihuana. Segons va informar ahir la Policia catalana, la investigació es va iniciar a finals del mes de febrer, quan es va tenir constància que en aquesta nau, situada a l’avinguda Indústria, es podia estar conreant marihuana. A partir d’aquí, els Mossos d’Esquadra van desplegar un equip de control i seguiment que va finalitzar dimarts amb l’arrest dels dos responsables de l’explotació, dos homes de 32 i 44 anys, veïns de Lleida i d’Alpicat, respectivament.

El mateix dimarts a la tarda, els agents van entrar a la nau, en la qual van trobar un total de 800 plantes de marihuana de 40 centímetres d’alçada cada una, així com una bossa amb cinc quilos i mig de cabdells d’aquesta droga. A la nau, que els detinguts tenien llogada, també es van trobar llums, ventiladors, generadors elèctrics, transformadors i diverses eines per al cultiu de la marihuana a gran escala, a més d’un sofisticat sistema de reg i diversos ordinadors.

Els detinguts podien conrear més de 50 quilos a l’any i punxaven el fluid elèctric del carrer

Els Mossos calculen que la plantació descoberta podia arribar a fer quatre recol·leccions a l’any de marihuana, amb un total de 52 quilos anuals. Aquesta quantitat de maria, que segons els investigadors és de gran qualitat, podria assolir un preu al mercat de 67.650 euros.

Així mateix, els detinguts estan acusats de defraudació del fluid elèctric, ja que tenien una connexió fraudulenta a la xarxa.

Els dos homes, sense antecedents policials, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida dimecres a la tarda.

tracking