SEGRE

Ferit greu un home de 42 anys al tenir un accident amb un tractor a Ivars d'Urgell

Façana principal de l’hospital Arnau de Vilanova.

Façana principal de l’hospital Arnau de Vilanova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 42 anys va resultar ahir ferit de gravetat en un accident amb un tractor que va ocórrer a Ivars d’Urgell. Segons van confirmar a aquest diari fonts dels Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc al matí en una finca situada al terme municipal d’aquesta localitat del Pla d’Urgell. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el tractor amb el qual treballava la víctima li va passar per sobre de la cama, incident que li hauria provocat múltiples fractures.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després de practicar-li les primeres cures, els professionals sanitaris van decidir traslladar-lo a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar en estat greu, encara que en principi res no feia témer per la seua vida.

Segons dades de l’Observatori del Treball de Catalunya, respecte a accidents laborals greus, Lleida es troba per sobre del total amb una taxa del 36,17 per cada 100.000 afiliats a la Seguretat Social, quan a Catalunya l’índex se situa en el 20,35. Lleida també és la província catalana amb la taxa d’accidents laborals mortals més alta.

tracking