SEGRE

EQUIPAMENTS

Okupes al pàrquing de la Llotja

Un matalàs, tres cadires, brossa i pintades a la segona planta, que es troba en desús || La Paeria apunta que l’espai podria ser utilitzat per joves i ahir el va desmantellar

Imatges de l'estat de la segona planta del pàrquing de la Llotja de Lleida

Okupes al pàrquing de la LlotjaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un racó de la segona planta del pàrquing subterrani de la Llotja allotjava fins ahir un matalàs vell, tres cadires, restes de tabac i més brutícia, i també es podien apreciar pintades a les parets. Aquesta planta es troba en desús i ni tan sols hi ha electricitat, però està clar que l’espai és utilitzat per una o diverses persones ja sigui de manera continuada o esporàdica.

La Paeria desconeixia fins ahir aquesta situació i en un primer moment una portaveu va assegurar que si era necessari els serveis socials atendrien les persones que utilitzaven aquest espai. Així mateix, va recordar que el Centre de Convencions i Congressos (CNC) i l’ajuntament van assumir la gestió d’aquest equipament el passat dia 1, després de la renúncia de l’empresa concessionària, que també s’encarregava de l’aparcament. No obstant, poc després el tinent d’alcalde i conseller delegat Rafel Peris va considerar que no es tracta d’una llar per a indigents, sinó de “vandalisme”. “Potser alguns joves l’utilitzaven per fumar”, va apuntar, i va remarcar que l’accés a aquesta planta del pàrquing no es pot tancar, malgrat que no està operativa, “perquè pot ser necessari utilitzar-la com a sortida d’emergència”. En tot cas, Peris va assegurar que ahir mateix van ordenar desmantellar i netejar l’espai.

tracking