SEGRE

TRiBUNALES

Fiscalía arxiva una denúncia del Comú contra Larrosa per prevaricació

La va presentar l’edil Sergi Talamonte per l’expedient de la discoteca Biloba i el tinent d’alcalde d’Urbanisme demana ara la seua dimissió

Larrosa, durant la seva internvenció davant de la premsa acompanyat per tot el govern de la Paeria.

Larrosa, durant la seva internvenció davant de la premsa acompanyat per tot el govern de la Paeria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tinent d’alcalde responsable d’Urbanisme en la Paeria Fèlix Larrosa ha anunciat avui que la Fiscalia de Lleida ha arxivat una denúncia presentada contra ell per l’edil del Comú Sergi Talamonte per presumpta prevaricació en actucacions administratives de l’expedient de la discoteca Biloba en no veure indicis d’aquest delicte. Larrosa ha explicat que ha tingut coneixement d’aquesta denúncia, que data del 29 de desembre de l’any passat, en rebre aquest matí la notificació de l'arxivament per part del fiscal cap de Lleida, raó per la qual acusa Talamonte d’actuar "amb traïdoria" i ha exigit la seua dimissió. "Aquest assetjament sistemàtic de l’equip de govern no pot ser. Només persegueixen enfonsar l’honorabilitat de les persones. Avui he estat jo, fa dos anys l’alcalde i demà pot ser qualsevol altre regidor. Això no és política, és pitjor que actuacions de caràcter mafiós", ha remarcat, i ha especificat que Talamonte va presentar la denúncia contra la Fiscalia especial contra la corrupció i la criminalitat, "com si jo fos Al Capone".

Per la seua part, Talamonte ha assegurat que no dimitirà per "fer la nostra feina" de fiscalització de la gestió de l’equip de govern i ha recordat que encara hi ha un litigi obert, en referència al contenciós presentat per la Generalitat contra la llicència municipal d’obertura de la discoteca Biloba. El Comú ha afirmat que presentarà denúncies davant de les instàncies que creguin necessari cada vegada que adverteixin actuacions presumptament irregulars.

tracking