SEGRE

La Guàrdia Urbana denuncia de nou el 'fals amic' per dos estafes més a veïns

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar la nit de dilluns passat un veí de Lleida com a suposat autor de dos estafes més amb el mètode conegut com a fals amic, consistent a fer-se passar per un amic de la infantesa i demanar diners per hipotètiques necessitats familiars. Els fets van ocórrer cap a les 23.00 hores de dilluns passat, quan un veí va indicar a la Policia Local que havia identificat al passeig de Ronda un individu que feia uns dies li havia estafat 40 euros després de simular que era un amic de la infantesa.

Els agents van trobar al mateix passeig de Ronda un home que responia a les característiques facilitades per la víctima d’aquesta estafa i el van identificar. Mentre els policies feien aquest tràmit un altre veí de Lleida es va atansar als agents i els va indicar que l’home que estava amb ells li havia demanat diners després de simular que era amic seu. La Guàrdia Urbana va obrir diligències contra el sospitós, de 38 anys, veí de Lleida i de nacionalitat espanyola, per dos delictes lleus d’estafa.

El conegut com a fals amic és un individu que ha estafat més d’una dotzena de persones en els darrers mesos a Lleida. Recentment va abordar- ne un al carrer Pi i Margall i, després de saludar-lo efusivament, li va dir que es deia Albert Montagut i que com podia ser que no el reconegués si havia estudiat primària amb ell. Després d’explicar que tenia una filla epilèptica que necessitava un fàrmac, li va demanar que l’acompanyés amb cotxe a la farmàcia de davant del Carrefour. La víctima es va adonar finalment de l’estafa i l’estafador va sortir del cotxe com si res i tan tranquil.

tracking