SEGRE

Ros diu que la Paeria no té cap inconvenient en que es retirin les plaques franquistes

Afirma que prefereix "col·laboracions socials desinteressades" i qualifica les crítiques que està patint de “dures i injustes”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que ha acceptat que una empresa retiri les plaques de l'antic ministeri de la Vivenda franquista que hi ha a edificis de la ciutat de forma gratuïta perquè ell tendeix a preferir "col·laboracions socials desinteressades". També ha recordat que l'ajuntament ha fet moltes actuacions en l'àmbit de la memòria històrica, com per exemple el canvi de noms de carrers que es va fer ja als anys 80 o l'enderroc de monuments que recordaven al franquisme, com l'antic monòlit de la plaça Cervantes.

En referència a les plaques del ministerio de la Vivienda, Ros ha subratllat que a Lleida en queden 300 de les 6.000 que encara hi ha a Catalunya.

Per tot plegat, ha qualificat les crítiques d'alguns partits polítics de dures i injustes i ha subratllat que no necessita carnets de demòcrata, i en aquest sentit ha recordat la seva trajectòria antifranquista.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Àngel Ros: “Que agafin un tornavís, si volen treure plaques franquistes”Segre

tracking