SEGRE

URBANISME

Entrega de 3.100 firmes per al pàrquing de l'Auditori

Els comerciants de la zona preveuen presentar-les demà a la Paeria || Volen reunir-se amb Ros per la reforma de la plaça

Peris i comerciants, davant del nou mural informatiu.

Peris i comerciants, davant del nou mural informatiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants de Pi i Margall i una part de Democràcia i Magdalena preveuen registrar demà a la Paeria les prop de 3.100 firmes que han recollit perquè el projecte d’urbanització de la plaça Josep Prenafeta, davant de l’Auditori Enric Granados, no inclogui la supressió de les 52 places de zona blava. Els propietaris dels establiments de la zona i clients signants d’aquesta campanya asseguren que aquest aparcament és crucial per a l’activitat comercial de la zona. Així mateix, preveuen sol·licitar una reunió amb l’alcalde Àngel Ros per exposar-li els seus arguments a favor de mantenir les places de pàrquing. Insisteixen que no s’oposen que s’arregli la plaça, ja que algunes rajoles estan trencades i en molt mal estat, però insten a buscar una solució de consens entre tots. Tampoc descarten presentar una moció en el ple municipal. Avui es reuniran per acabar de definir els passos que seguiran per defensar les seues reivindicacions.

Segons el planejament urbanístic municipal vigent, l’àrea s’ha de destinar a zona verda. Per la seua banda, l’associació de veïns de Noguerola-Avinguda del Segre fa temps que reivindica la urbanització de la plaça.

Inaugurada la tanca que recrea les termes romanes de Remolins Representants de l’associació de comerciants de Democràcia i Cardenal Remolins i el tinent d’alcalde de Comerç, Rafael Peris, van inaugurar ahir la tanca que recrea les restes de les termes romanes trobades en un solar del carrer Remolins i que daten del segle II dC. Com ja va avançar SEGRE, aquest mural va ser molt reivindicat pels comerciants de la zona per realçar aquest espai. Explica la història de la Ilerda romana i dóna detalls de les troballes arqueològiques.

tracking