SEGRE

successos

L'estafador conegut com el 'fals amic' torna a actuar a Lleida demanant diners

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conegut com a fals amic, l’estafador de Lleida que demana diners a gent al carrer fent-se passar per un amic de la família en conflictes, ha tornat a actuar. Els fets van tenir lloc a començaments d’aquesta setmana, quan el jove es va adreçar a un agricultor a l’Horta de Lleida. Com en altres ocasions, es va atansar a la víctima amb actitud tranquil ·la i educada i li va preguntar “no em coneixes?” per després fer-li creure que era el fill d’una cosina seua.

Segons va explicar la víctima, posteriorment li va demanar diners amb diversos arguments. Li va dir, entre altres coses, que tenia el cotxe avariat i que necessitava diners per a un taxi. Al no aconseguir el seu propòsit, se’n va anar amablement.

El 3 de març passat la Guàrdia Urbana va denunciar un veí de Lleida com a presumpte autor de dos estafes més amb el mètode del fals amic. Els fets van tenir lloc quan un veí va indiciar a la Policia Local que havia identificat un individu que feia uns dies li havia estafat quaranta euros després de simular que era un amic de la infantesa. La Guàrdia Urbana va obrir diligències contra el sospitós, de 38 anys, per dos delictes lleus d’estafa.

tracking