SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

Leroy Merlin ratifica el seu projecte a Copa d’Or tot i el recel de la Paeria

Preveu presentar sol·licitud de llicència d’obra d’aquí a 2 setmanes i confia a poder obrir al llarg del 2018 || Botiga de 8.365 m² amb una inversió inicial de 27 milions

Vista de la zona on preveu instal·lar-se aquesta empresa, als carrers Joaquín Costa i Carmen Laforet.

Vista de la zona on preveu instal·lar-se aquesta empresa, als carrers Joaquín Costa i Carmen Laforet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La multinacional del bricolatge Leroy Merlin va reafirmar ahir la seua voluntat d’instal·lar una gran botiga de 8.365 m² en una parcel·la de Copa d’Or, malgrat els recels expressats per la Paeria, que va recórrer fins i tot la llicència comercial concedida per la Generalitat. “Ens agradaria comptar amb la col·laboració de l’ajuntament. És el lloc on volem i creiem nosaltres que tenim dret a ser perquè la parcel·la compleix els requisits urbanístics. Tenim un contracte tancat amb el propietari del terreny i la llicència comercial de la Generalitat”, va explicar a SEGRE Juan Sevillano, director de desenvolupament de Leroy Merlin Espanya. La firma ja ultima el projecte i té previst presentar sol·licitud de llicència d’aquí a unes dos setmanes. Si no hi ha problemes amb la llicència, confien a poder obrir al llarg del 2018, ja que les obres, que inclouen un pàrquing subterrani, duraran de deu a dotze mesos. Consideren que la seua implantació a Copa d’Or no generarà problemes de mobilitat, l’argument de la Paeria per posar pegues. “És un sector que ja té un ús comercial i lúdic important i creiem que la nostra presència no generarà una gran mobilitat addicional a la que ja té. El projecte inclou una gran rotonda a l’avinguda de les Garrigues, ja prevista al PGM, que millorarà l’accessibilitat per a totes les activitats”, va afirmar Sevillano, que va remarcar que disposen d’informe de mobilitat favorable de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM). “Som els primers interessats que l’accés a la botiga sigui fluid”, va afegir. Aquest directiu va mostrar “una certa sorpresa” pels recels de la Paeria i va assenyalar que habitualment “els ajuntaments ens requereixen que ens atansem al centre i aquest solar està plenament integrat a la trama urbana”.

L’empresa, que ha mantingut diverses reunions amb el consistori per explicar el seu projecte, preveu una inversió total de 27 milions d’euros.

tracking