SEGRE

EQUIPAMENTS

Restauració i lleure familiar, opció favorita per al Xalet dels Camps Elisis

La Paeria ha rebut 51 propostes en línia i ahir va celebrar un debat presencial per recollir-ne més || Diversos assistents van instar a combinar diferents usos a l’espai

Rafael Peris va presidir la reunió de la Taula de Promoció de la Ciutat sobre els futurs usos del Xalet.

Rafael Peris va presidir la reunió de la Taula de Promoció de la Ciutat sobre els futurs usos del Xalet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan falta una setmana per al tancament del termini perquè els ciutadans puguin presentar propostes per als futurs usos del Xalet dels Camps Elisis (acaba el dia 31 de març), l’opció favorita de moment gira al voltant de la restauració i el lleure, que uneix el 63 per cent de les formulacions (entre les quals es preveu un restaurant o cafè restaurant, una discoteca o una oferta de productes gastronòmics de proximitat).

D’altra banda, les relacionades amb la cultura i l’esport representen el 27% i inclou idees com una biblioteca, un espai d’assajos per a grups musicals o teatrals o un gimnàs. Entre la trentena d’assistents al debat de la Taula de Promoció de la Ciutat celebrada ahir, alguns van coincidir a apuntar que seria interessant que aquest edifici històric acollís activitats culturals i lúdiques per a un públic familiar durant el dia, no només nocturnes, i que fos un espai obert a la ciutadania.

Així mateix, diversos participants van subratllar la necessitat d’aprofitar el potencial de l’edifici singular, així com de l’entorn, per dinamitzar els Camps Elisis. També una fórmula que combini diferents usos (com l’hoteler i el cultural) va comptar amb diversos adeptes a la sessió d’ahir. Entre la resta de les aportacions que s’han rebut en línia, els ciutadans també proposen habilitar-lo com una mesquita, un palau de congressos o fins i tot un centre d’adopció d’animals.

Per la seua banda, els tècnics municipals avaluaran, una vegada tancat el procés participatiu, les propostes majoritàries segons criteris tècnics i econòmics.

tracking