SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Afectats per l’incendi de Pardinyes valoren els danys

Investiguen les causes, que apunten a l’aire condicionat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’endemà de l’espectacular incendi en un supermercat de Pardinyes, es va iniciar ahir la investigació sobre les causes del foc, mentre els veïns comptabilitzaven els danys als seus habitatges. Fins a noranta persones van ser desallotjades arran de l’incendi que es va iniciar a les sis de la tarda a la sala de màquines del magatzem contigu a l’establiment, al carrer Baró de Maials. Seixanta eren veïns que van haver d’abandonar casa seua molt de pressa. Una vintena de bombers de Lleida, Mollerussa i Balaguer van treballar en les tasques d’extinció.

Com ja va publicar ahir aquest diari, el possible origen del succés es trobaria en un curtcircuit en un dels aparells d’aire condicionat de la sala de màquines, que eren objecte de tasques de manteniment, la qual cosa explica les explosions que es van registrar. Tres persones van resultar ferides per intoxicació de fum.

Els veïns han iniciat les tasques de neteja dels habitatges afectats. Un jove que era a la zona va explicar que la ràpida actuació de Bombers i veïns a l’hora de desallotjar va evitar una tragèdia.

Els balcons dels pisos situats just a sobre van quedar destrossats.

Els balcons dels pisos situats just a sobre van quedar destrossats.LLEONARD DELSHAMS

Els balcons dels pisos situats just a sobre van quedar destrossats.

Els balcons dels pisos situats just a sobre van quedar destrossats.LLEONARD DELSHAMS

tracking