SEGRE

BARRIS URBANISME

La Bordeta demana eliminar torres elèctriques vora pisos

Queixes dels veïns per la proximitat a alguns habitatges de Ludovicus Pius || Insten la Paeria a cobrir la pista del local

Una torre elèctrica, a tocar d’uns habitatges i al mig de la vorera.

Una torre elèctrica, a tocar d’uns habitatges i al mig de la vorera.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El soterrament de les línies elèctriques d’alguns carrers de la Bordeta va ser una de les principals reivindicacions dels assistents a l’última assemblea de veïns del barri celebrada al centre cívic. En concret, demanen soterrar les torres que segons els veïns són d’alta tensió del carrer Ludovicus Pius, davant del camp municipal de futbol, ja que queden a escassos metres dels balcons d’alguns habitatges i les bases, al mig de la vorera (vegeu la foto).

“No és un problema d’ara, fa anys que els veïns se’n queixen, és perillós i són molt molestes. Ja hem presentat instàncies a les administracions”, va explicar Mari Carmen Guerrero, presidenta veïnal, que va mostrar tot el seu suport als afectats. S’ha de recordar que al nucli urbà de Lleida les línies de mitja tensió estan soterrades, mentre que a l’Horta i altres municipis continuen sent aèries.

D’altra banda, Guerrero va instar la Paeria a cobrir la pista del centre cívic, escenari de moltes activitats i entrenaments esportius d’entitats del barri i que “de vegades han de suspendre’s per la pluja o altres inclemències meteorològiques”.

Respecte a la recollida de firmes per fer fora els okupes conflictius del barri, la presidenta va indicar que segueixen amb la campanya “de forma discreta” i que calculen que ja han recollit al voltant de 500 firmes. Així mateix, va indicar que en les últimes setmanes no han detectat cap intent d’okupació d’habitatges buits.

tracking