SEGRE

BARRIS ENTITATS

Veïns del Clot refloten l'associació contra la “degradació” del barri

L’assemblea va tenir lloc ahir al local de la plaça del Clot.

L’assemblea va tenir lloc ahir al local de la plaça del Clot.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena de veïns de la zona del Clot de les Granotes, plaça del Treball, Príncep de Viana i Santa Maria Magdalena van acordar ahir al local social del Clot reflotar l’associació de veïns del barri, que fa anys que està sense junta ni activitat. L’objectiu de la iniciativa és fomentar la convivència cívica al barri i combatre la “degradació” que pateix la zona, en especial Ramon Llull i la plaça Santa Maria Magdalena, va explicar Manel Rodríguez, un dels impulsors de l’entitat.

“El barri necessita la iniciativa de la gent per tirar endavant. Hi ha degradació en molts punts i s’ha de fer pressió social per mirar de recuperar-lo”, va explicar.

La decisió de tornar a posar en marxa l’associació es va posar a votació i es va acordar per unanimitat. Ara, treballaran en la confecció d’una junta directiva per començar a funcionar com la resta d’associacions de veïns dins de la FAV.

Entre els problemes més apressants que pateix el barri hi ha, asseguren els veïns, la prostitució i el tràfic de drogues que existeix en l’entorn d’alguns locals, així com problemes d’incivisme, inseguretat, consum d’alcohol al carrer i de convivència, amb baralles a la sortida d’alguns bars, per exemple. L’associació de veïns fa molt que no funciona, però sí que existia una associació de dones del Clot.

tracking