SEGRE

UNIVERSITAT SALUT

La UdL preveu crear una aplicació per fomentar l'activitat física

Primer inicia una campanya perquè les persones caminin deu mil passos en un dia || A través de les xarxes i com a màxim fins al dia 6, amb sortejos de premis

La canalització és un dels llocs més utilitzats per fer esport a la ciutat.

La canalització és un dels llocs més utilitzats per fer esport a la ciutat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caminar deu mil passos en un dia. Aquest és el repte que el Grup de Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (DOTS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha fixat per a totes les persones que s’inscriguin en la iniciativa #Objectiu10000, emmarcada en la setmana setmana del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el pròxim dia 6. Entre els que ho aconsegueixin, sortejaran premis, com activitats saludables o productes de proximitat. L’objectiu és incentivar a caminar per millorar la salut i en la primera jornada es van inscriure noranta-una persones d’entre 22 i 64 anys.

Gemma Espigares, reponsable de la campanya, va anunciar que el pas següent que es planteja el grup és la creació d’una aplicació pròpia que compti els passos, “animi” els usuaris quan compleixen els seus objectius i els “recordi” que s’han de moure quan faci massa temps que estan sense fer exercici, a més d’oferir-los consells de salut.

En el repte dels deu mil passos pot participar qualsevol persona que disposi d’un smartphone, un podòmetre o una aplicació que compti passos, així com accés a internet. És necessari inscriure’s al web www.vidasaludable.cat i caminar deu mil passos en un dia (fins al dia 6, com a màxim). Cal apuntar-se també als sortejos del dia en què s’hagi aconseguit l’objectiu i adjuntar una fotografia del repte complert. Es pot compartir al compte de Twitter @DOTS_UdL, amb l’etiqueta #Objectiu10000, i al de Facebook Dots UdL, amb la mateixa etiqueta. Els guanyadors es comunicaran per correu electrònic, Twitter i Facebook.

tracking