SEGRE

Protesta contra el rector en l'inici de la Setmana de la Comunicació de la UdL

Un grup d’alumnes ha interromput l’acte inaugural demanant la dimissió de Roberto Fernández

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La catorzena edició de la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL), que aquest any tracta sobre les sèries, ha iniciat l’acte d’inauguració amb la interrupció a càrrec d'un col·lectiu d'assemblees d'alumnes, que ha entrat demanant la dimissió del rector, Roberto Fernández, mentre aquest parlava.

Els manifestants, que han demanat disculpes als alumnes que han organitzat l'acte, han llegit les raons per les quals no accepten Roberto Fernández com a rector. Entre elles, “que utilitza la repressió abans de la comunicació i el diàleg”, segons han dit els manifestants.

Per altra banda, el principal atractiu de la inauguració han estat els convidats: Hèctor Lozano, guionista de ‘Merlí’, i Adrian Grösser, actor també de la sèrie. En la ponència que portava el nom d’"Els secrets de Merlí" els alumnes han pogut preguntar totes les seves curiositats sobre la sèrie.

La Setmana de la Comunicació ofereix un total de nou ponències des d'aquest dilluns fins dijous, amb la cloenda amb la ponència del director, escriptor i guionista David Trueba.

Un moment de la protesta en l'acte inaugural de la Setmana de Comunicació de la UdL.

Protesta contra el rector en l'inici de la Setmana de la Comunicació de la UdLItmar Fabregat

tracking