SEGRE

POLÍTICA

Ros: "Tornaré a presentar-me com a candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida"

Anunci durant la conferència anual que organitza el col·legi de Periodistes

Ros:

Ros: "Tornaré a presentar-me com a candidat del PSC a l’alcaldia de Lleida"LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde, Àngel Ros, va anunciar en la conferència anual que organitza el Col·legi de Periodistes, que tornarà a presentar-se com a candidat del PSC a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals, “si el meu partit m'ho proposa i la meua família em recolza”.

"Per que crec en la política en majúscules i en la confrontació d’idees i no de persones”, va afirmar.

Minuts abans, havia criticat durament “les noves dinàmiques de fer política” a través de les xarxes socials. “Una nova manera de fer política s’ha apropiat del debat públic, al meu entendre negativament. Sobresurt la frase curta, el joc de paraules, l’acusació sense proves i, el que és més greu, anònima”, va indicar, i va rebutjar que s’hagi substituït “la riquesa d’una frase o la bellesa del concepte paraula per conceptes com a 'piulada', que em semblen retrocessos cultuals de segles, facilitats per la tecnologia.”

En aquest sentit, va indicar assimila les crítiques per la seua gestió de la retirada de les plaques del ministeri de l’habitatge franquista pel seu passat antifranquista. “La violència virtual, com vaig córrer riscos reals, la puc assimilar perfectament”, va assenyalar. Va apostar per “no construir mons virtuals al voltant dels quals només girem els polítics i les xarxes i dels quals la ciutadania queda al marge”.

Més informació, demà a diari SEGRE i SEGRE.com

Ros:

Ros: "Tornaré a presentar-me com a candidat del PSC a l’alcaldia de Lleida"LLEONARD DELSHAMS

tracking