SEGRE

El Parc Científic de Lleida amplia espai per a quatre empreses i 210 treballadors més

El PCiTAL de Lleida negociarà directament amb Hisenda els 39 milions de deute

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Científic de Lleida posa en explotació 4.000 metres quadrats més perquè negocia la instal·lació de dos noves empreses i l’ampliació d’un parell més, que preveuen incrementar la plantilla en 210 treballadors. Els espais sol·licitats es distribueixen de la manera següent: 1.700 metres quadrats per a una firma del sector de la formació, 650 i 317,85 metres per a dues del sector TIC i 1.277 metres per a una empresa d’Enginyeria i TIC. Segons el Parc Científic, les negociacions estan força avançades i s’espera que properament es signin els contractes de lloguer.

Durant el primer trimestre del 2017, també han signat els contractes de lloguer i s’han incorporat al Parc Científic altres 3 empreses, que ocupen 82 metres quadrats addicionals.

El Consell d’Administració del Consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida s’ha reunit aquest divendres en sessió ordinària. L’han presidit el president del Parc Científic i rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, i el vicepresident del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Antiga caserna d’Artilleria

D’altra banda, el Consell d’Administració del Parc ha examinat el projecte preliminar d’adequació de l’edifici de l’antiga caserna d’Artilleria, que aportarà 2.000 metres quadrats més al Parc, amb capacitat per a 350 nous llocs de treball, i es destinaran a oficines tecnològiques. Es preveu que la rehabilitació de l’edifici i la convocatòria del concurs de concessió es realitzin en el període 2018/2019.

L’Ajuntament de Lleida ha sol·licitat l’ajut dels Fons FEDER per finançar el 50% de les obres projectades.

Negociació del deute

Els 39 milions d’euros de deute que arrossega el Parc Científic de Lleida es negociaran directament amb Hisenda per garantir la viabilitat econòmica de les instal·lacions, segons ha anunciat Roberto Fernández. El president del PCiTAL ja ha mantingut una primera reunió per parlar dels interessos dels parcs catalans però ara proposen una trobada més personal amb l’objectiu de convèncer de la importància d’invertir en aquests projectes.

La reunió del consell d'administració del consorci del Parc Científic de Lleida

El Parc Científic amplia espai per a quatre empreses i 210 treballadors mésAjuntament de Lleida

tracking