SEGRE

UNIVERSITAT

Frenada la creació de la comissió contra conflictes a la UdL

Pintades aparegudes el mes passat contra Manso a la UdL.

Pintades aparegudes el mes passat contra Manso a la UdL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La constitució de la comissió de resolució de conflictes de la Universitat de Lleida, impulsada arran de l’okupació del Rectorat fa un any després de les protestes contra Inma Manso, no va poder dur-se a terme dimecres en la primera reunió, com era previst. El motiu va ser que els representants dels estudiants més crítics van rebutjar participar-hi i altres representants del PAS i docents van decidir que no tenia sentit anar endavant sense ells.

La comissió naix del conflicte per la docència d’Inma Manso i de l’okupació del Rectorat

“Vam anar-hi a dir que no hi volem participar. La proposta de creació de la comissió va ser nostra i al setembre vam fer propostes i demandes mínimes que no s’han complert. Fins al dia abans de l’aprovació en consell de govern a la tarda no se’ns va informar de la proposta i a més es va imposar la participació de dos vicerectors a la comissió”, va explicar un portaveu del Sepc, que va afegir que seguiran amb les seues reivindicacions.

“Una majoria de membres de la comissió vam entendre que no es donaven les condicions perquè desenvolupés la seua tasca. Els estudiants estan en desacord amb els procediments que s’han allargat i han estat poc transparents i per la presència dels vicerectors. Falta claredat d’objectius i sembla que hi ha una desconfiança cap a la tasca de la comissió”, va plantejar el docent Carles Feixa, un dels membres. “El procés de resolució de conflictes només té sentit si tots l’accepten, s’asseuen a la taula i es donen les condicions per a la imparcialitat”, va afegir i va plantejar que es designi un expert extern per desbloquejar la situació. La comissió tenia l’encàrrec de dissenyar un protocol de resolució de conflictes a la universitat.

tracking