SEGRE

TRÀNSIT OPERATIU

Una col·lisió causa tres hores de retencions a l’A-2 entre Bell-lloc i Lleida

Més controls a la carretera per Setmana Santa

Vista de les retencions que es van registrar ahir al matí a l’A-2 a Bell-lloc d’Urgell.

Vista de les retencions que es van registrar ahir al matí a l’A-2 a Bell-lloc d’Urgell.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident entre un vehicle i un camió va provocar ahir retencions a l’autovia A-2 entre Bell-lloc i Lleida durant gairebé tres hores. Les tasques de retirada del camió accidentat van obligar a tallar un carril de la via en direcció Lleida, la qual cosa va provocar retencions des de les nou del matí fins poc abans de les 11.45 hores. L’accident va tenir lloc entre dos quarts d’onze i les onze de la nit de dijous quan van col·lidir un vehicle i un camió al punt quilomètric 479,5.

A causa del xoc, una veïna de Torrefarrera de 49 anys va resultar ferida al patir diverses policontusions i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques la va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova. Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers. Les grans retencions es van produir durant el matí d’ahir al retirar el camió accidentat la nit anterior.

Més control del consum d’alcohol o drogues al volant, però també de les distraccions

D’altra banda, davant de l’inici avui de la primera fase de l’operació sortida de Setmana Santa, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va anunciar que, arran de l’increment de la mobilitat d’aquest any, hi haurà un augment dels controls de seguretat que fan els Mossos d’Esquadra, que “posaran la lupa” en els conductors. La policia catalana farà 1.751 controls preventius a tot Catalunya especialment per temes d’alcohol i drogues, malgrat que també per distraccions, excés de velocitat i ús de seguretat passiva. Jané va remarcar que l’any passat el 29,5 per cent dels conductors que van morir en accident havien consumit alcohol, el percentatge més alt des de l’any 2010. Una xifra que s’eleva fins al 45,5 per cent si es té en compte el consum de drogues i psicofàrmacs. Aquest any, han mort deu persones per accidents a les carreteres lleidatanes.

tracking