SEGRE

urbanisme

Una seixantena de persones i entitats aporten les seues idees per al Xalet dels Camps Elisis

Un 58% té relació amb usos de lleure i restauració, mentre un 32% aposten per usos culturals i educatius i un 10%, per altres usos

El xalet dels Camps Elisis de Lleida

Una seixantena de persones i entitats aporten les seues idees per al Xalet dels Camps ElisisAjuntament de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 59 persones i entitats han participat en el procés participatiu que permetrà determinar els usos del Xalet dels Camps Elisis de Lleida. De les propostes rebudes hi ha un 58% d’aportacions que suggereixen usos de lleure i restauració i un 32% aposta per usos culturals i educatius, segons ha anunciat aquest dilluns la Paeria.

El termini per aportar idees es va tancar el passat dia 9 d’abril després d’haver augmentat 10 dies més el termini fixat inicialment que anava des del dia 1 al 31 de març.

La ciutadania de Lleida ha pogut fer aportacions durant més de 40 dies i, a més, el passat dia 23 de març es va fer una reunió de la Taula de Promoció de la Ciutat en què es convidava a participar, també presencialment, per recollir més aportacions sobre els usos futurs del Xalet. En aquell moment, hi havia 51 propostes enviades per 44 persones de Lleida.

Ara un cop finalitzat el termini d’aportacions, es valorarà quin és el model amb més suports per part de la ciutadania, i un cop s’hagi fet públic, s’iniciarà el procés per donar-hi una forma definitiva per garantir un ús consensuat i sostenible pel Xalet dels Camps Elisis.

El Xalet dels Camps Elisis és un edifici de propietat municipal que es va inaugurar l’any 1926. En el decurs de la seva història ha passat per diferents modalitats, que ara podria donar un gir definitiu cap a una activitat més familiar, incloent aspectes de caire cultural.

tracking