SEGRE

EQUIPAMENTS

El lleure i la restauració, usos preferits per al xalet modernista dels Camps Elisis

Vista de l’edifici del xalet modernista dels Camps Elisis.

Vista de l’edifici del xalet modernista dels Camps Elisis.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria va tancar diumenge el procés participatiu perquè la ciutadania opinés sobre els usos que ha d’acollir l’antic xalet modernista dels Camps Elisis i un 58 per cent de les aportacions rebudes aposta perquè aculli usos de lleure i restauració.

Un altre 32 per cent el proposa per a usos culturals i educatius, que han estat la segona opció preferida, mentre que hi ha un 10 per cent que ha fet altres propostes. Ara es valorarà quin és el model que suscita més suport per part de la ciutadania i, una vegada s’hagi fet públic, s’iniciarà la redacció del plec de condicions per treure a licitació l’explotació d’aquest equipament, que fins a finals de l’any passat va acollir la discoteca River Cafè. La Paeria valora ara fer un gir cap a una activitat més familiar i vinculada també a la cultura.

El procés participatiu ha durat quaranta dies, després que s’allargués uns dies el termini inicial, i ha comptat amb la participació de cinquanta-nou persones i entitats que han presentat les seues propostes, sigui a través d’internet o presencialment a la reunió de la taula de promoció de la ciutat convocada per a aquest tema el mes passat.

Aquest edifici modernista va ser inaugurat el 1926 i ha tingut diferents usos al llarg de la història.

tracking