SEGRE

SOCIETAT

El Pla Iglú ha allotjat 668 persones, una mitjana de 67 cada dia

La Saleta de la Panera és un dels recursos per al Pla Iglú.

La Saleta de la Panera és un dels recursos per al Pla Iglú.HERMÍNIA SIRVENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Pla Iglú de la Paeria, destinat a facilitar allotjament a persones sense sostre durant l’hivern, ha atès un total de 668 persones des de la seua posada en marxa el 7 de novembre fins a la seua conclusió el 31 de març, amb una mitjana de 67 cada dia i un límit de 131 persones la nit amb més usuaris.

La xifra és superior en un 23% a la registrada l’any passat (quan es va atendre 542 persones), encara que cal tenir en compte que el servei ha funcionat dotze dies més, per a un total de 145 jornades. El nombre total de pernoctacions ha estat de 9.677 i la majoria dels usuaris són homes.

El tinent d’alcalde de Serveis Socials, Xavier Rodamilans, va explicar que amb l’acabament del pla no sol produir-se un augment significatiu de persones que dormen al carrer, sinó que busquen altres alternatives o se’n van a altres ciutats. No obstant, algunes d’aquestes persones seguiran allotjades pels Serveis Socials perquè estan seguint un pla de treball d’inserció. Els treballadors socials continuaran atenent els sensesostre que trobin.

tracking