SEGRE

La compravenda de pisos es va estancar al febrer i a Lleida les transaccions van baixar un 1%

Pisos en construcció

La venda de pisos a Lleida va créixer un 31% el novembreSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La compravenda de pisos va moderar l’increment dels últims mesos i al febrer va créixer un 1,2% en el conjunt de l’Estat, mentre que a la província de Lleida va tenir un lleuger descens respecte al mateix mes de l’any anterior, de l’1,08%. En total, es van registrar 274 operacions a la província, per les 277 del mateix mes de l’any anterior. L’inici d’any mostra signes d’estabilització del mercat, ja que al gener a Lleida les vendes van créixer un 2,5%, molt per sota de la mitjana de l’any passat, que va registrar un creixement del 16%.

L’habitatge usat continua copant la gran majoria de les transaccions, un 83 per cent del total, per l’escassetat d’oferta de pisos nous.

Els experts consideren que la moderació de les xifres de creixement del sector són un “símptoma de normalització” i consideren que el 2017 serà un any amb dades positives, encara que amb creixements més baixos, ja que la comparativa ja aconsegueix xifres més altes, a diferència de l’any passat, quan es comparava amb xifres d’activitat el 2015 encara molt baixes. En el conjunt de l’Estat s’encadenen tretze mesos seguits amb augment interanual de les vendes d’habitatges.

tracking