SEGRE

INCIVISME

Veïns denuncien l'ús d'un quarto de Ramiro Ledesma com a contenidor

La Urbana farà un informe de salubritat

Ruiz, ahir mostrant les escombraries en un quarto dels blocs.

Ruiz, ahir mostrant les escombraries en un quarto dels blocs.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de la Mariola va denunciar aquest dimarts a la Guàrdia Urbana que un quarto ubicat en un passadís de la planta baixa que connecta les escales 2 i 3 del bloc E del Grup Mariola (antics Ramiro Ledesma) és utilitzat com a contenidor per alguns veïns. “Una veïna dels blocs ens va avisar alertant que feia molt mala olor i aquest dimarts vam descobrir que el quarto estava ple de bosses d’escombraries, menjar escampat i fins i tot taules de fusta. És intolerable i insalubre”, va explicar Víctor Ruiz, el president, que va carregar contra l’incivisme d’alguns veïns.

Els agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins als blocs, on l’entitat veïnal va presentar la denúncia. “Ens han dit que faran un informe d’insalubritat, que avisaran una brigada d’Ilnet perquè vingui a netejar-lo i que multaran el propietari”, va subratllar Ruiz.

Així mateix, el representant veïnal va aprofitar per recordar també les males condicions i la brutícia que es concentra en aquests blocs de pisos. I és que hi ha escales en les quals pràcticament tots els habitatges estan tapiats. Per això, insta les administracions i entitats bancàries propietàries d’aquests blocs a portar a terme mínimes actuacions de manteniment en aquests pisos.

Veïns denuncien l'ús d'un quarto de Ramiro Ledesma com a contenidor

Veïns denuncien l'ús d'un quarto de Ramiro Ledesma com a contenidorÒscar Mirón

tracking