SEGRE

FERROCARIL

El Pans & Company de l'estació no obre fins al juny

Les obres per habilitar-lo encara no han començat || Adif rep ofertes per reobrir l’hotel Trànsit, buit des de l’1 de gener

Des de finals de gener, hi ha un servei de cafeteria provisional.

Des de finals de gener, hi ha un servei de cafeteria provisional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou restaurant de l’estació no podrà obrir fins a finals de maig o principis de juny, diverses setmanes més tard de les previsions inicials. Les obres encara no han començat, segons van confirmar fonts de l’empresa concessionària, The Eat Out Group, que va aconseguir el servei al gener, després que la terminal es va quedar sense bar durant gairebé un mes. Fins que no estigui a punt el nou restaurant, l’estació segueix amb una cafeteria provisional, que ofereix un servei de mínims que inclou begudes, brioixeria, entrepans i snacks, però no té cuina ni menús.

Per la seua banda, fonts de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) van confirmar aquest dimecres que han rebut diverses ofertes per reobrir l’hotel Trànsit, situat també a l’edifici de l’estació de Lleida. L’hotel està tancat des de l’1 de gener, al concloure el contracte amb l’anterior concessionària, ja que el concurs per elegir la successora va quedar desert. Ara, diverses firmes s’hi han interessat, però Adif encara no sap si podrà adjudicar-lo directament amb les mateixes condicions previstes a l’últim concurs o si caldrà modificar-les i convocar-ne un de nou, la qual cosa retardaria més la reobertura.

La tanca de Vallcalent, a l’espera que la Paeria eixampli el vial Adif va confirmar aquest dimecres que espera que la Paeria porti a terme l’obra per eixamplar un tram del camí de Vallcalent per procedir a instal·lar el tram de tanca pendent al costat de la via de l’AVE en aquest punt. L’obra, llargament reclamada pels veïns de la zona, que denuncien la perillositat que suposa tenir la via desprotegida, està pendent des de fa més d’un any. Per col·locar la tanca, és necessari eixamplar el camí per l’altre costat, ja que, si això no es fes, el pas seria massa estret. El tram sense tancar és d’uns 750 metres de longitud i Adif s’ha compromès a actuar primer en un tram de 200 metres per provar d’entrada la solució tècnica triada. Si aquesta solució funciona, es tancaria d’aquesta manera la resta del tram afectat.

tracking