SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Presó per a tres acusats d’assaltar vehicles d’empreses de paqueteria

Van ser interceptats a Bellpuig al protagonitzar un d’aquests robatoris a Lleida || Van intentar fugir, els Mossos els van interceptar i es van resistir a ser arrestats

Imatge del material intervingut pels Mossos d’Esquadra durant l’operació.

Imatge del material intervingut pels Mossos d’Esquadra durant l’operació.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat a Estaràs tres homes d’entre 30 i 40 anys acusats de robar en vehicles de distribució de paqueteria i d’envestir les patrulles policials que intentaven fer-los aturar. L’arrest es va produir després d’un robatori comès a la plaça Espanya de la ciutat de Lleida. Segons va informar la policia catalana, els tres detinguts, de nacionalitat equatoriana i veïns de Terrassa i de Sant Boi de Llobregat, estan acusats de robatori amb força i d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Els fets van succeir dimarts, a les 11.00 hores, quan un repartidor de paqueteria va alertar els Mossos perquè li acabaven de robar part de la mercaderia que transportava mentre tenia la furgoneta estacionada a la plaça Espanya de Lleida. Segons el repartidor, li van robar quinze telèfons mòbils, accessoris i altres aparells electrònics. Amb la descripció del vehicle que conduïen els lladres, els agents van determinar que es tractava d’un grup de persones conegudes policialment, ja que estaven implicades en altres fets similars en el conjunt de Catalunya.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van ingressar a presó per ordre del jutge de Cervera

Segons els Mossos d’Esquadra, el modus operandi d’aquestes bandes consisteix a seleccionar un vehicle d’una empresa de transport o paqueteria i seguir-lo durant la seua ruta. Mentre el transport fa les parades, els lladres utilitzen inhibidors de freqüència per evitar que el conductor tanqui el vehicle a distància, moment en el qual aprofiten per sostreure la mercaderia. Si el conductor tanca amb clau, els lladres no dubten a forçar el pany.

Moments abans de ser interceptats, els ocupants del vehicle van llançar una bossa per la finestra. Els Mossos la van recuperar i van comprovar que contenia part de la mercaderia sostreta. Els detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar dimecres a disposició judicial a Cervera i el jutge va ordenar el seu ingrés a la presó.

Envesteixen diverses patrulles policials al veure’s cerclatsAl ser detectats, els agents dels Mossos d’Esquadra van sospitar que els lladres es dirigien a l’àrea metropolitana de Barcelona, on resideixen, per la qual cosa van muntar un dispositiu policial en diferents punts de l’A-2. Passades les 11.30 hores, una patrulla va detectar un vehicle sospitós circulant a gran velocitat a l’altura de Bellpuig.

tracking