SEGRE

INVESTIGACIÓ

Apunyala el seu company de pis al tòrax a l'Eix Comercial de Lleida

La Urbana deté el presumpte agressor, de 60 anys, a l’habitatge || La víctima, de 38, evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova

Fins al lloc van acudir Urbana, Mossos i el SEM.

Fins al lloc van acudir Urbana, Mossos i el SEM.JUAN RAMÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimecres a última hora de la tarda un veí de Lleida de 60 anys, A.R.P., acusat d’apunyalar al tòrax el seu company de pis al número 31 del carrer Sant Antoni. La víctima, M.A.V.L. i de 38 anys, va ser evacuat en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els serveis d’emergència van rebre a les 18.53 hores l’avís d’una lluita entre dos inquilins d’un habitatge situat al número 31 del carrer Sant Antoni, en ple Eix Comercial. Fins al lloc van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra així com dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que sembla, els dos homes, que són companys de pis, es van embolicar en un lluita, segons va informar la Guàrdia Urban. Un d’ells va acabar traient una navalla amb la qual va apunyalar l’altre al tòrax, que va patir un tall al costat esquerre a l’altura del pulmó. El ferit va ser atès in situ pels sanitaris del SEM i evacuat posteriorment a l’Arnau de Vilanova. Va patir una ferida oberta al tòrax i el seu pronòstic era menys greu i no es temia per la seua vida, segons el SEM.

Per la seua part, la Guàrdia Urbana va detenir l’altre inquilí. Estava previst que l’home fos traslladat a la comissaria de Mossos perquè passi a disposició judicial.

tracking