SEGRE

TRANSPORT

Denuncien caos al web de Renfe per a l'oferta de bitllets de l'AVE a 25 euros

Facua critica que els preus es multipliquen fins per set durant el procés de compra

Denuncien caos al web de Renfe per a l’oferta de bitllets de l'AVE a 25 euros

Denuncien caos al web de Renfe per a l’oferta de bitllets de l'AVE a 25 eurosEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Facua-Consumidors en Acció ha denunciat aquest dimarts el "caòtic" funcionament de la pàgina web de Renfe per comprar els bitllets que ha ofertat a 25 euros per l’aniversari de l'AVE, ja que els preus es multipliquen fins per set durant el procés de compra, ha informat en un comunicat.

Després de celebrar l’oferta avui de Renfe de 25.000 places a 25 euros, una cosa que repetirà cada dia 25 durant nou mesos, Facua ha realitzat cinquanta simulacions seleccionant diferents trajectes per aquest preu i en cap no ha pogut finalitzar el procés amb l’adquisició dels bitllets pels 25 euros.

Trenta sis han derivat en increments dels preus i catorze en diferents missatges d’error que han fet impossible la compra, ha indicat.

L’augment de preu "més descomunal" s’ha produït en simulacions per a la compra d’un bitllet d’anada Sevilla-Madrid per a aquest divendres 28 d’abril a les 21.00 hores, ja que els 25 euros es van multiplicar per set per assolir els 175 euros.

En bona part dels casos, després de veure com els preus s’havien incrementat en seleccionar l’oferta, Facua ha comprovat que el web de Renfe continuava oferint places per 25 euros en el mateix trajecte.

En trucar al telèfon d’atenció al client de Renfe, els operadors es limiten a indicar que no poden resoldre els problemes per adquirir bitllets per 25 euros.

De fet, Facua ha començat a rebre trucades i missatges d’usuaris a Twitter en els que denuncien que els resulta impossible adquirir els bitllets de AVE per 25 euros, tant pels canvis en els preus després de sol·licitar els trajectes ofertats com pels missatges d’error del web.

tracking