SEGRE

INVESTIGACIÓ

Apunyalat a Cappont al defensar el seu gos d'un home que colpejava l'animal

L’agressor, de 24 anys, li va clavar una navalla al tòrax a Cappont i el jutge l’ha empresonat per intent d’homicidi || La víctima, de 32, encara està a l’Arnau

Vista aèria del barri de Cappont, on van tenir lloc els fets el cap de setmana passat.

Vista aèria del barri de Cappont, on van tenir lloc els fets el cap de setmana passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia de Lleida va decretar aquest dimarts l’ingrés a presó d’un jove de 24 anys per intentar matar-ne un altre a la porta d’un bar de Cappont diumenge a la matinada, quan la víctima defensava el seu gos dels cops de l’agressor.

Els fets van tenir lloc quan l’ara empresonat es trobava a l’interior del local i va sortir a l’exterior per increpar el gos de la víctima, que era a la porta de l’establiment. Quan l’amo de l’animal li va recriminar l’actitud, l’agressor el va apunyalar amb una navalla al tòrax, moment en què van intervenir els treballadors del local, que van separar els joves i van atendre el que estava ferit. Van ser els mateixos empleats els que van alertar els Mossos d’Esquadra, que van acudir al lloc dels fets al costat del SEM.

Després de l’aldarull, gravat per les càmeres de seguretat, l’agressor se’n va anar del lloc amb un vehicle juntament amb altres persones, però els Mossos d’Esquadra van poder detenir-lo poc després al localitzar la furgoneta estacionada al carrer Pius XII. En aquell moment, els agents van trobar l’agressor a l’interior d’un bar de la plaça Galícia i el van arrestar acusat d’un delicte d’intent d’homicidi.

El jove, veí de Lleida i sense antecedents policials, va passar aquest dimarts a disposició del jutge, que va decretar el seu ingrés a presó de forma preventiva per intent d’homicidi. Per la seua part, la víctima, un veí de la Bordeta de 32 anys, va ser traslladada en ambulància a l’Arnau en estat greu i estava aquest dimarts ingressada després d’haver patit una important pèrdua de sang a causa de les ferides sofertes.

A judici per intentar matar una dona amb un vidre L’Audiència de Lleida jutjarà el pròxim 4 de maig una veïna d’Alcarràs que va ser detinguda l’octubre passat a Lleida per intentar matar una altra dona amb un tros de vidre mentre estava asseguda a la terrassa d’un bar del passeig de Ronda. La Fiscalia afirma que l’acusada és culpable d’un delicte d’intent d’homicidi, per la qual cosa sol·licita que se li imposin nou anys de presó. En cas que el tribunal cregui que és culpable d’un delicte de lesions, el Ministeri Públic demana una pena de cinc anys. Els fets van tenir lloc l’1 d’octubre, a les 23.15 hores, quan l’acusada, una dona de 44 anys veïna d’Alcarràs, es va adreçar a la víctima, de la mateixa edat i de Lleida, mentre estava asseguda a la terrassa d’un bar de la capital del Segrià. La Fiscalia afirma que l’acusada, “amb l’ànim d’acabar amb la vida o almenys amb l’ànim de menyscabar la seua integritat física”, va donar una manotada a la víctima i, després de trencar una copa de vidre, la va agafar de la base i l’hi va clavar diverses vegades al coll i al braç esquerre quan la dona va intentar protegir-se.

tracking