SEGRE

La 25a edició de la Universitat d'estiu de la UdL, amb 64 cursos

La matrícula s'obre el 8 de maig, amb oferta formativa en 16 municipis diferents

Un curs de la Universitat d'estiu de la UdL a Cappont.

La 25a edició de la Universitat d'estiu de la UdL comptarà amb 64 cursosSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'estiu de la Universitat de Lleida (UdL) arriba a la seua vint-i-cinquena edició organitzant 64 cursos, vuit d'ells virtuals, en 16 municipis de les comarques de Ponent. La Granja d'Escarp, Isil i Torrebesses s'afegeixen a les seus que acolliran aquesta oferta docent: la capital del Segrià, la Seu d'Urgell, Tremp, Salardú, El Pont de Suert, Les Borges Blanques, Agramunt, Alcoletge, Arbeca, La Granadella, Seròs, Balaguer i Os de Balaguer.

El gruix dels cursos es concentrarà entre el 26 de juny i el 28 de juliol, a càrrec de més de 200 professors. La matrícula s'obre el proper 8 de maig, amb descomptes d'entre el 10 i el 30%.

En el programa destaquen novetats com ara 'Autènticament falsos. Procediments i tècniques utilitzades pels falsificadors d'obres d'art i mètodes de detecció', a càrrec dels experts del Centre d'Art d'Època Moderna (CAEM) de la UdL; Els paisatges de pedra seca i els mètodes constructius, una antiga tècnica que opta a convertir-se en Patrimoni Immaterial de la Humanitat; Identitats sexuals subversives. Una aproximació multidisciplinària a la diversitat sexual i de gènere, amb el suport de l'associació Colors de Ponent; Alumnes amb altes capacitats.' Un repte educatiu del segle XXI'; o 'La Indústria musical. Com funciona?', amb el productor musical i director d'Oh Happy day (TV3), Joan-Pau Chaves.

En l'àmbit de la literatura, l'escriptora Muriel Villanueva (nominada al premi Atrapallibres 2017) impartirà el taller Passejades per a escriptors a la Seu d'Urgell. Mentre, el curs 'Com s'escriu un best-seller?' comptarà amb firmes reconegudes que explicaran el seu procediment de treball com ara l'autora de Palmeras en la nieve, Luz Gabás; Care Santos (Premi Nadal 2017), Víctor del Árbol (Premi Nadal 2016) o el televisiu Martí Gironell (Premi Nestor Lujan de Novel·la Històrica 2008).

Pel que fa als cursos de "Llengües a l'estiu", se n'han programat de diferents nivells d'anglès, iniciació a l'italià i C2 de català. 

Web de la Universitat d'estiu de la UdL

tracking