SEGRE

La Paeria assumirà les obres de la gespa del Camp d'Esports

Una imatge del ple de la Paeria d'aquest divendres.

El ple de la Paeria aprova modificar el vial d'accés a la futura zona comercial de Torre SalsesLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria assumirà el pagament de les obres de renovació de la gespa i del sistema de reg del Camp d'Esports, després que el Lleida Esportiu no hagi aconseguit el finançament necessari. El ple municipal d'aquest mes d'abril ha aprovat la modificació del conveni aprovat el passat juliol, pel que l'ajuntament assumirà els 760.000 euros que han costat les millores.

Només hi ha votat en contra el Comú i a favor, els regidors socialistes i del Partit Popular. Els grups de l'oposició han questionat el procés d'adjudicació de les obres, assenyalant possibles irregularitats. Crida i Comí ho han atribuït al 'modus operandi' de l'equip de govern, mentre que PP i CiU ho entenen com una conseqüència de la urgència del club per realitzar millores a les instal·lacions. I és que les obres es van adjudicar i es van iniciar sense que estigués aprovat el projecte tècnic.

El ple també ha aprovat el tercer pla municipal de polítiques d'igualtat de gènere. Això sí, ho ha fet amb les abstencions del Comú de Lleida i ERC perquè entenen que no s'han recollit totes les necessitats de les dones lleidatanes i per una "valoració qualitativa poc rigorosa". Els dos únics vots en contra han estat els dels regidors de la Crida per Lleida-CUP, vot segons ells "dolorós", però amb el que denuncien que és un pla que no té cap pressupost assignat i que manca una diagnosi clara de la situació i les necessitats de les dones a la ciutat.

tracking