SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Hospitalitzat un motorista per una col·lisió a Balàfia

Evacuat amb caràcter menys greu

Vista de la motocicleta del ferit en la col·lisió que es va registrar ahir al carrer Baró de Maials.

Vista de la motocicleta del ferit en la col·lisió que es va registrar ahir al carrer Baró de Maials.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista va haver de ser evacuat ahir a l’Arnau de Vilanova al patir ferides en una col·lisió amb una furgoneta a Balàfia. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís deu minuts abans de les dos del migdia alertant d’una col·lisió entre la moto i el furgó al carrer Baró de Maials, a l’altura del número 98, al barri de Balàfia. Fins al lloc també es van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana i dos ambulàncies del SEM, que van atendre els afectats. A causa de la col·lisió, el motorista, un home de 42 anys, va patir diverses contusions al caure a terra i l’ambulància el va traslladar a l’hospital Arnau amb pronòstic menys greu.

Els ocupants de la furgoneta van resultar il·lesos i la circulació viària no es va veure afectada, encara que el dispositiu va continuar activat fins que la grua va retirar la moto del lloc de l’accident.

Dimarts passat, un altre motorista de 35 anys també va resultar ferit en una col·lisió amb un turisme al Camí de Montcada. En aquell cas, el conductor de la motocicleta només va patir ferides de caràcter lleu, per la qual cosa no va caldre traslladar-lo a un centre sanitari.

tracking