SEGRE

POLÍTICA

Sánchez: “Iglesias és l'espàrring de Rajoy. Nosaltres volem derrotar-lo”

El precandidat a secretari general del PSOE demana al president del Govern que dimiteixi per la corrupció del PP || Afronta les primàries amb “moderat optimisme”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El precandidat a secretari general del PSOE Pedro Sánchez va afirmar aquest dilluns a Lleida que Pablo Iglesias, líder de Podem, “actua com a espàrring per a Mariano Rajoy i nosaltres el que volem és derrotar Rajoy. Són coses diferents”. Sánchez, que va participar en la manifestació del Primer de Maig, va considerar que Iglesias “pot plantejar ara la moció de censura contra el president del Govern, però fa un any i mig no hauria fet falta”, i va reclamar de nou a Rajoy “que comparegui al Congrés i assumeixi les seues responsabilitats polítiques en forma de dimissió”. “Després de tots els casos de corrupció que estem veient, s’ha de demanar que no arrossegui Espanya en la seua caiguda i que assumeixi en primera persona la dimissió que milions d’espanyols li estan demanant”, va subratllar.

Pel que fa a les primàries per a la secretaria general del PSOE, va dir que té “un moderat optimisme”. “Estem complint totes les expectatives, hi ha una mobilització i una gran il·lusió en la militància, en milions de votants progressistes que es veurà amb un suport, espero que majoritari, al projecte que encapçalem”, va detallar.

A més, va apuntar que “la via de l’1 d’octubre, que va defensar Susana Díaz, la seua rival a les primàries igual que Patxi López, amb l’abstenció al PP, va obrir la porta al sorpasso perquè fóssim la tercera força política del país”. “Crec que el dia 21 de maig tots els afiliats tindrem l’oportunitat de tornar a situar el PSOE a l’esquerra, amb els seus votants, i ser una organització coherent i creïble amb les coses que diem.”

Sánchez va participar en un dinar amb militants a la partida de Butsènit.

Sánchez va participar en un dinar amb militants a la partida de Butsènit.LLEONARD DELSHAMS

tracking