SEGRE

El Comú denuncia que la Paeria ha gastat 460.000 euros via bestreta de caixa des del 2006

L’agrupació d’electors assegura que arribarà als tribunals si l’ajuntament no compleix amb la resolució de la comissió de garantia del dret d’accés a la informació

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del 2006 fins a l’any passat el gabinet d’alcaldia de l’Ajuntament de Lleida ha gastat 460.000 euros, amb una mitjana superior als 40.000 euros anuals, en la bestreta de caixa fixa, segons afirma el Comú de Lleida. La bestreta són provisions de fons fetes a favor de determinades persones de l’administració que poden abonar, sense aprovació prèvia, despeses corrents.

Segons els regidors del Comú, hi ha factures “sumptuoses” en restauració per 92.000 euros, en autopistes per gairebé 55.000 i en multes per 2.500, a més d’altres apunts sense concretar.

El Comú assegura que recorrerà als tribunals si el govern municipal del PSC no els facilita tota la informació tal i com ha resolt la comissió de garantia del dret d’accés a la informació pública de la Generalitat.

Els regidors del Comú afirmen que les despeses han baixat en alguns casos a la meitat des de l’entrada de noves formacions a l’ajuntament i la pèrdua de la majoria de l’equip de govern, ja que ara, diuen, se’ls insta a donar compte de les despeses.

Els regidors del Comú

El Comú denuncia que la Paeria ha gastat 460.000 euros via bestreta de caixa des del 2006El Comú de Lleida

tracking