SEGRE

EQUIPAMENTS

Justícia reprèn les obres d'ampliació dels jutjats

A la planta baixa s’habilitaran set noves sales de vistes després de dos anys de demora || Inversió d’uns tres milions d’euros

Imatge dels treballs que es van iniciar ahir als jutjats de Lleida.

Imatge dels treballs que es van iniciar ahir als jutjats de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Justícia ha reprès amb dos anys de demora les obres d’ampliació dels jutjats del Canyeret. Operaris van començar aquest dimarts a descarregar el material per iniciar la construcció de les noves set sales de vistes a la planta baixa, dos de les quals de més envergadura, a més d’un espai per acollir les peces de convicció (les proves judicials) i un nou espai per a l’arxiu de documents i que s’adequaran a la part de l’edifici que es va ampliar en la primera fase, que va finalitzar el juliol del 2014 i que també va acumular diversos anys de retards.

El conseller, Carles Mundó, va anunciar el juliol de l’any passat que la inversió seria d’uns tres milions d’euros, encara que des del departament no van concretar quina serà la durada dels nous treballs. La primera fase va consistir en la construcció de la nova entrada per l’Audiència, el vestíbul, l’adequació de terres, sostres, façanes, ascensors i escales, entre d’altres, que van costar 4.740.000 euros. La reforma del Canyeret va començar a la tardor del 2010 i inicialment s’havia previst en una sola fase. Tanmateix, la falta de diners va fer que el projecte s’anés retardant (les obres van arribar a estar gairebé un any aturades) i les sales de vistes van quedar paralitzades.

tracking