SEGRE

universitat

Programadors, desenvolupadors web i enginyers, els més buscats

Diferents firmes han portat a la Fira UdL Treball una vuitantena d’ofertes de feina

Una vista de la Fira UdL Treball aquest matí.

Programadors, desenvolupadors web i enginyers, els més buscats per les empresesÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 20 d'empreses de les 80 que han participat a la quarta Fira UdL Treball han portat a la fira una vuitantena de llocs de feina. Es tracta de Starloop Studios (25), Bon Area (10), Mister English (10), i també Optima, Viatges Iltrida, Sustainable Agro Solutions Triangle, Generation RFID, Morian Biodesing, Mapfre, Sorigué, Serveto, Trota, Xtrategics, Alier, Castell del Remei, Gabinet Casas i Rodi.

Els perfils més buscats són programadors informàtics, desenvolupadors web, graduats en Administració i direcció d'empreses (ADE), en enginyeries (agrònoma, industrial i de l'edificació) i professorat d'anglès.

A més, deu empreses ofereixen a l'alumnat de la Universitat de Lleida 30 llocs per fer-hi pràctiques, com ara Estructuras Arqué (8), Xtrategics (6) o Mister English (5), mentre que l'Agència Catalana de Turisme hi ha presentat set beques per a titulats per fer estades durant dos anys en alguna de les seues oficines a l'estranger.

Fins el migdia havien passat per la fira més de 500 estudiants i graduats de la universitat.

Durant l’acte d‘inauguració, que ha anat a càrrec de la vicerectora d'Estudiants de la UdL, Neus Vila, i altres autoritats locals, s'ha destacat el creixement la consolidació d'aquesta trobada que té com a objectiu fomentar l'ocupació dels titulats de la UdL tot posant en contacte estudiants, graduats i empreses.

tracking