SEGRE

TRIBUNALS

L'acusada de clavar una copa al coll a una altra dona al·lega un rampell

El judici celebrat ahir a l’Audiència de Lleida.

El judici celebrat ahir a l’Audiència de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida va jutjar aquest dijous una veïna d’Alcarràs de 44 anys acusada d’intentar matar una altra dona durant una discussió en un bar del passeig de Ronda l’octubre del 2016. La Fiscalia va mantenir la seua petició que sigui condemnada a nou anys de presó per un intent d’homicidi, mentre que la defensa va al·legar que va actuar després d’un rampell per rebaixar l’acusació a un delicte de lesions.

En el judici, l’acusada va negar que intentés posar fi a la vida de la víctima, a qui va clavar una copa trencada al coll. La dona, en presó preventiva, va dir que tenien desavinences des de feia un any, ja que el seu company sentimental havia estat parella de la víctima. Segons el seu relat, feia tot el dia que bevia i a la nit, la víctima la va agredir i es van embolicar en una baralla. Després, va marxar amb el nòvio a Alcarràs.

Tanmateix, la víctima va assenyalar que estava asseguda a la terrassa del bar quan l’acusada se li va atansar i sense dir res va trencar una copa que hi havia sobre la taula i la va apunyalar. Dos testimonis van declarar que van veure com l’acusada agredia la víctima, que va intentar defensar-se.

Els forenses van assenyalar que les ferides que presentava l’agredida eren en zones sensibles, però no de risc vital. La Fiscalia creu provat que tenia intenció de matar la víctima i la defensa sol·licita l’atenuant de consum d’alcohol i drogues.

tracking