SEGRE

CERTÀMENS

La UdL, agència de col·locació

Vint empreses ofereixen vuitanta feines a la fira de treball del campus de Cappont || Informàtics, titulats en ADE i enginyers, els més demandats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida (UdL) va celebrar aquest dijous al campus de Cappont la fira d’ocupació, que té per objectiu atansar món laboral i universitaris, i els perfils professionals més demanats per les empreses van ser els programadors informàtics i desenvolupadors de webs, graduats en Administració i Direcció d’Empreses, enginyers agrònoms, industrials i d’edificació i professors d’anglès.

Hi van participar unes vuitanta empreses, de les quals vint van oferir fins a vuitanta llocs de treball. A més, deu firmes van oferir deu places de pràctiques i l’Agència Catalana de Turisme, set beques per a estades de dos anys a l’estranger per a titulats. Segons la UdL, al migdia ja havien passat per la fira més de 500 estudiants i graduats i s’havien inscrit 520 persones als tallers programats.

Els estudiants buscaven principalment empreses per a pràctiques i ocupació per a l’estiu. La vicerectora d’Estudiantat, Neus Vila, va recordar que aquesta jornada forma part del programa d’orientació professional que la Universitat de Lleida desenvolupa durant tot l’any i va subratllar que la participació d’empreses i entitats va en augment. L’alcalde, Àngel Ros, va apuntar la necessitat de potenciar l’acostament entre la universitat i el sector empresarial. D’altra banda, la Paeria i Pimec han organitzat jornades formatives per a joves interessats a trobar feina a l’estiu.

En primera persona

Judit i Núria, estudiants. «Busquem informació per treballar a l’estiu i formar-nos»“Estudiem Administració i Direcció d’Empreses. Hem vingut a buscar informació sobre feina de cara a l’estiu i per acabar de formar-nos a l’empresa. A més, fan conferències molt interessants sobre com trobar feina.”

José Manuel, Arnau i Arnau, estudiants. «Venim a veure les empreses que hi ha per fer les pràctiques»

“Som estudiants d’Enginyeria Informàtica i venim a veure les empreses, sobretot per informar-nos per a les pràctiques que haurem de fer i enviar currículums. Per fer-nos una idea de les empreses que tenim disponibles.”

Visitants i alguns dels estands de la fira d’ocupació de la UdL.

Visitants i alguns dels estands de la fira d’ocupació de la UdL.ÒSCAR MIRÓN

tracking