SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

La llicència de la Generalitat al centre comercial del Camp Escolar, en l'aire

El Govern diu que encara no han decidit si prorroguen o no la que estava vigent fins al desembre || Gran Gardeny també va sol·licitar una petita ampliació

El solar on està projectat el centre comercial Vallrufea.

El solar on està projectat el centre comercial Vallrufea.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre comercial i de lleure de 25.000 metres quadrats previst al costat del Camp Escolar està pendent que la Generalitat decideixi si li prorroga o no la llicència comercial concedida en el seu dia, la vigència de la qual va finalitzar el mes de desembre passat. Així ho indica el conseller d’Empresa, Jordi Baiget, en una resposta a una pregunta de Catalunya Sí que es Pot al Parlament. “La direcció general de Comerç encara no ha emès cap pronunciament sobre la caducitat de la llicència comercial atorgada a l’empresa Vall Rufea SL per a la construcció d’un centre comercial al carrer Leandre Cristòfol, ja que el procediment encara es troba en fase d’instrucció.”

El centre comercial, denominat ara Gran Gardeny encara que el seu nom inicial era Vallrufea, compta amb la llicència municipal per procedir a la urbanització de la zona. De fet, un responsable de la societat promotora va afirmar a començaments de febrer, després d’una reunió amb la Paeria i representants veïnals, que preveien iniciar les obres aquest mes de maig. El conseller detalla que la vigència de la llicència concloïa el 21 de desembre i que la promotora va sol·licitar al juliol una pròrroga de dos anys, sis mesos i nou dies al·legant que el projecte havia estat paralitzat per causes que no li eren imputables, concretament per una modificació del planejament urbanístic que va comportar la suspensió de llicències. Afegeix que el 14 de desembre, una setmana abans de la teòrica caducitat, va presentar una petició d’ampliació de la superfície de venda en 240,20 metres quadrats. En l’hipotètic cas que finalment no es concedís la pròrroga, la promotora hauria de demanar una nova llicència comercial.

tracking