SEGRE

Llum verda definitiva a construir les torres de la Llotja de Lleida

El consell d’administració del centre de negocis ha rebutjat redactar un nou informe

BBVA ha demanat llicència a la Paeria per construir les dos torres vora la Llotja.

Recreació virtual de les torres de la LlotjaMangado/Sanabria/Puig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de les dues torres de pisos que s’han de construir al solar annex a la Llotja de Lleida tira definitivament endavant després que aquest dimecres el consell d’administració del Centre de negocis i convencions hagi tirat enrere la redacció d’un nou informe. Aquest cop era per demanar al Col·legi d’Arquitectes de Lleida que fes d’intermediari entre l’empresa promotora, el BBVA, i el mateix Consell, per determinar si el projecte actual s’adapta o no al contracte signat entre l’ajuntament i l’empresa per a la seva construcció.

La proposta per a un nou informe ha estat rebutjada amb els vots en contra del PSC, a favor de PDeCAT, ERC i Crida per Lleida i l’abstenció de PP i Ciutadans

Per la seva banda, el regidor de promoció de la ciutat, Rafael Peris, ha dit que el problema per a l’oposició radica en el projecte mateix, ja que alguns dels consellers no volen que es construeixin les dues torres d’habitatges. Per això, assegura, “posen tants pals a les rodes com poden”. Diu, però, que el projecte tira endavant i que ara s’obre el procés per a l’inici de les obres, que hauria de ser de poc més d’un any.

tracking